Den elektroniska cigaretten skapades så att människor skulle sluta använda den konventionella cigaretten. Detta hände på grund av det faktum att den konventionella cigaretten som såldes i butiker som VapeSweden.se, Jooz.se, dk.vape.se, Peoplesmoker.se och Ecigaretter.se är ett av de sätt som skapats för att administrera nikotin. Emellertid är cigaretten inte bara bildas av nikotin, men av tjära och kolmonoxid, är dessa skäl att vara på alert, eftersom tjära är en komplex blandning av flera föreningar skadliga för hälsan, med cirka 4000 kemiska föreningar, och kolmonoxid i sin tur är en gas som härrör från förbränning av många ämnen som är ansvariga för kvävning och relaterade till kardiovaskulära, respiratoriska och cancerframkallande sjukdomar.

För att användaren ska ha tillgång till nikotin, genom den konventionella cigaretten, måste förbränningen av materialet göras, vilket orsakar inandning av flera andra ämnen som är skadliga för kroppen, förutom att en stor del av cigaretttillverkarna lägger till många konserveringsmedel i sina produkter, vilket ytterligare ökar användarnas beroende.


Dessutom orsakar rökning inte bara lungproblem, det orsakar dålig andedräkt, försvagar immunsystemet, ökar risken för hjärtattacker och stroke, inflammation i tandköttet, förlust av tänder, minskar smak, bland annat många problem. Och förutom hälsoproblem orsakar cigaretter problem i utseende och interpersonella relationer, på grund av deras rök som har en fruktansvärd lukt, och med detta tenderar många att hålla sig borta från rökanvändare, eftersom kläder och hår lämnas med en obehaglig lukt av cigarett kvar av röken.

Trots att du inte Röker direkt finns det den passiva rökaren, som bor hos personer som röker cigaretter och också lider av effekterna av rökning, eftersom de indirekt inhalerar rök.


När det gäller den elektroniska cigaretten skapades den så att människor skulle byta ut den konventionella cigaretten som du kan köpa ifrån The Sweet Stuff, Tobac King, Tropic King, Twelve Monkeys, Vape Breakfast Classics, Vape Cocktails, Vape Fruits, VGOD Ejuice, Vikingen e-juice, Wild Roots & Zen e-juice, som tidigare nämnts, för en produkt som inte utför förbränning av tobak och produktion av rök, utan snarare produktion av ånga, vilket är mindre skadligt. Och när det gäller tillgången till nikotin kommer användaren att förvärva den genom en e-vätska, som är” kärnan ” som används i elektroniska cigaretter, som produceras med livsmedelsindustrins produkter och med ytterligare såsom nikotin och aromer.

Med detta sagt, eftersom nikotinnivåerna av här är några populära e-cigg från Vape.se E-vätskor varierar, kan den som vill sluta röka välja ett elektroniskt cigarettstartpaket med E-vätska som har hög nikotinhalt och, när tiden går, minska tills det når ett innehåll av 0 nikotin. Mängden nikotin som används beror på användarens behov, och för dem som vill släppa den konventionella cigaretten är det intressant att det finns större kontroll över användningen av nikotin.

Fortfarande, eftersom det inte finns någon förbränning av någon typ av material med den elektroniska cigaretten, kommer användaren inte att andas in andra hälsofarliga ämnen och behöver inte oroa sig för röken som lämnar lukt på kläder och hår, för det du kommer att inandas är bara ångan av vegetabiliskt glycerin och smakämnen (som ger lukt och smak till dess förångning) som produceras av ett motstånd uppvärmt med hjälp av en elektrisk ström.

Källor: Bab, Alla Bolag, Trustpilot, Wikipedia, Försvarsmakten, Polisen, Twitter, Facebook, Instagram, Hitta, Eniro.